Skiforeningen

Skiforeningens føremelding

Skrevet av: Sigbjørn Smith — torsdag 01. november 2012

Det er i dag skyet eller delvis skyet vær med temperaturer fra -4 til 0 grader på morgenen. I går fikk vi herlige 5 cm med snø, og nå ser det betraktelig bedre ut med hensyn på skiføre i jula. Løypearbeidet går for fullt i alle områder, og mange steder vil nå kunne tilby nypreppede skiløyper. Vær oppmerksom på at det fortsatt ikke er mye snø, så det kan fort være litt grus og stein i løypene. Se de ulike områdemeldingene for mer informasjon. NB! Isen har lagt seg på endel av markavannene, men det er store variasjoner i istykkelsen både mellom de ulike vannene og innen ett og samme vann. Vis aktsomhet ferdsel på is, og holde dere til staket løype over vannene. Der det ikke er satt ut stikker, er det fordi isen ikke er tilstrekkelig tykk til at vi kan åpne løypene over vannet.